2019-09-25 05:18:58• hírek • nlc.hu

Napi horoszkóp: Bika - Érdemes ma figyelmesen meghallgatni a többieket

Napi horoszkóp szeptember 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szerdán energikus, magabiztos leszel. Úgy érzed, ma hegyeket tudnál megmozgatni. Kétségtelenül nagyon hatásos a fellépésed. Szóval bárkit is szeretnél meggyőzni és elvarázsolni a kisugárzásoddal, ma kifejezetten jók az esélyeid, a kilátásaid. Élsz vele?


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nyugalmasnak és nagyon kedvezőnek tűnik a szerda. Persze csak akkor, ha nem ragaszkodsz mereven a saját álláspontodhoz. Érdemes ma figyelmesen meghallgatni a többieket, mert nem is sejted, mennyi érdekes és igazán fontos információt osztanak meg veled, valójában az akaratukon kívül.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igazán szerencsésen alakul a szerda. Mindenki nagyon segítőkész veled, minden a vágyad szerint alakul. Ha a lottó-főnyereményt nem is ütöd meg, de némi szerencséd a szerencsejátékban is lehet. Szóval, ki tudja, még az is előfordulhat, hogy kaparós sorsjeggyel nyersz nagyobb összeget.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szerdán a pároddal keveredhetsz vitába, ha nem leszel kellően óvatos. Ma mindketten hajlamosak lehettek a saját igazatokat szajkózni ahelyett, hogy meghallgatnátok a másik érveit. Csak akkor juthattok megegyezésre, ha egyikőtök enged. Hidd el, szeretettel sokkal többet érhetsz el nála, mint a túlzott keménységgel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hét legszuperebb napja kétségtelenül a szerda. Kirobbanó formában vagy, és nem véletlenül érzed úgy, ma bármi sikerülhet. Valóban támogatnak téged a bolygók, érdemes is élned ezzel a szuper lehetőséggel. Milyen jövőt álmodsz magadnak? Ma sokat tehetsz a megvalósításért is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szerdán valamivel jobb a hangulatod, mint az elmúlt két napban. Egyre tetterősebb vagy, és kezded valamivel optimistábban látni a lehetőségeidet. Ha tudatosan a pozitívumokra figyelsz, könnyen rájöhetsz, hogy sokkal jobb a helyzeted, mint amilyennek eddig gondoltad.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szerda legnagyobb nyertese kétségtelenül te vagy. Bármit is szeretnél elérni, nagyon gyorsan teljesülhet a kívánságod. Optimista, nyitott és nagyon vidám a hangulatod egész nap. Önmagában már ettől is nagyon szerencsésnek érezheted magadat. Ha van kedved picit kísérteni a szerencsédet, még ez is összejöhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Legyél különösen körültekintő szerdán, mert könnyen az illúzió csapdájába eshetsz. Ami túl szép, hogy igaz legyen, azt hidd el, hogy az is. Semmi esetre se engedj a kísértésnek, mert később csúnyán megütheted a bokádat. Ezt pedig nem kívánhatod magadnak...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szerdára érdemes a fontos megbeszéléseket időzíteni. Ma is nagyszerűen kommunikálsz, meggyőző a fellépésed, szóval minden adott, hogy könnyedén meggyőzd a másik felet. Ha állásinterjúra mennél, legyél a lehető legalázatosabb. A túlzott rámenősség ma sem vezet eredményre.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szerdán nem igazán látsz tisztán. Kicsit zavartnak tűnsz, úgy érzed, mintha valaki összekuszálta volna a szálakat körülötted. Nem is kéne ma fontos döntést hozni. Inkább gubancolj ki mindent, ha kell többször is, és amikor úgy érzed, megvilágosodtál, csak akkor tedd meg a legszükségesebb lépéseket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kedvező napnak tűnik a szerda bármilyen feladatot is kell befejezned. A magad ütemében haladsz, senki sem korlátoz, amitől már önmagában sokkal jobban érzed magadat. Egyre felszabadultabb vagy, és az életkedvedet is visszanyerted. Ugye, végül mégiscsak meg tudtad oldani a problémásabb feladatokat is?


Halak: II. 19. - III. 20.

Napról napra szebbnek, fényesebbnek látod magadat és a jövődet is. A hangulatodat csak fokozza, hogy ma rájössz, mennyien támogatnak téged, milyen sokan bíznak benned. Az elmúlt hetekben megcsappant hitedet szépen lassan visszaépítheted. Épp ideje, igaz?

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: